Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Η καλοκαιρινή συνεστίαση του Συλλόγου

Πάνω από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα "Ιπποκορώνιον"

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η καλοκαιρινή συνεστίαση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 στην ταβέρνα του χωριού "Ιπποκορώνιον". Αρχικά, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Κοτσιφάκη διάβασε λίγα λόγια εκ μέρους της Προέδρου Εύης Κακατσάκη που απουσιάζει στη Γαλλία για λόγους υγείας, εκφράζοντας και τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο χωριό.  


Η Αντιπρόεδρος Κ. Κοτσιφάκη χαιρετίζει την εκδήλωση του Συλλόγου
Ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Γρηγόρης Μαρκάκης που χαιρέτησε στη συνέχεια, εξέφρασε την υποστήριξή του στις δραστηριότητες των γυναικών του Νίππους, τονίζοντας την ιδιαίτερη συμβολή της Προέδρου και την ανάγκη να συνεχιστεί αυτή η υποστήριξη ώστε και το έργο του Συλλόγου να μην σταματήσει για το καλό του χωριού. Αναφέρθηκε μάλιστα ξεχωριστά στις ενέργειες που έγιναν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών και την ιδιαίτερη μέριμνα της Προέδρου για την οργάνωση του ιατρείου του Νίππους και υποσχέθηκε ότι και ο Δήμος θα βοηθήσει όσο μπορεί ώστε να καλυφθούν ανάγκες που υπάρχουν.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Γρ. Μαρκάκης χαιρετίζει την εκδήλωση
Το μουσικό πρόγραμμα ήταν πλούσιο και ποιοτικό, ενώ τα παιδιά του χορευτικού Συλλόγου "Ακρίτες" χόρεψαν όμορφα τους Κρητικούς χορούς.







Τα εδέσματα ήταν πλούσια, στα οποία συνέβαλαν και οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου που είχαν ετοιμάσει καλιτσουνάκια, πίτες και λογής άλλα μεζεδάκια, να συνοδεύουν τα εξαιρετικά πιάτα της ταβέρνας.

Υπήρξαν και οι τυχεροί της βραδιάς, αυτοί που κέρδισαν στην κλήρωση από τα δώρα που είχαν προσφέρει φίλοι του Συλλόγου.

Ήταν μια όμορφη βραδιά, μια ανάσα χαράς μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνούμε στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου